Ποιοί Είμαστε

Η DWWC GROUP ιδρύθηκε το 2015 προσφέροντας ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσιες πληροφορικής, δίνοντας στους πελάτες της την δυνατότητα να επιτύχουν άμεσα την ανάπτυξη τους και να ανταποκριθούν στις επιχειρηματικές προκλήσεις της εποχής. Διαθέτουμε βαθιά γνώση της αγοράς, με δημιουργηκότητα, καινοτόμες ιδέες, καταρτισμένους συνεργάτες και παρέχουμε μια προσωπική και αποτελεσματική προσέγγιση σε κάθε έργο που πραγματοποιούμε.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται ενεργά στους κάτωθι τομείς θέτοντας υψηλούς στόχους για την ποιότητα των προιόντων και υπηρεσιών της:

Πληροφορική

Συμμετοχές

Υπηρεσίες

Εισαγωγές – Εξαγωγές

Στόχος μας είναι να διασφαλίζουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, να παρέχουμε λύσεις που καλύπτουν επιχειρηματικές ανάγκες και να δημιουργούμε μακροπρόθεσμες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογίας αποτελεί για εμάς κίνητρο ώστε να επενδύουμε συνεχώς σε περαιτέρω ανάπτυξη και σε νέες βελτιώσεις με γνώμονα να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες των πελατών μας.

Οι συνεργάτες μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό διαθέτουν τεχνογνωσία και εμπειρία που εξασφαλίζει αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε project που υλοποιούμε.