Συστήματα Ασφαλείας

Η DWWC GROUP κατέχει ηγετικό ρόλο στα Προϊόντα και Υπηρεσίες Ασφάλειας προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε ανάγκη των πελατών της.

Τα πιστοποιημένα μας προιόντα είναι τελευταίας τεχνολογίας παρέχοντας στους πελάτες μας ασφάλεια, απόδοση, σταθερότητα και εύρυθμη λειτουργία στην επιχειρηματικής τους δραστηριότητα.

Η πολύετής και επιτυχημένη συνεργασία μας με τον Ιταλικό κατασκευαστή περιφερειακών υλικών ασφαλείας (INIM), μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε προνομιακά οφέλη στους πελάτες μας.

Γνωρίζοντας τις ανάγκες κάθε εγκατάστασης προσφέρουμε την βέλτιστη λύση ασφάλειας από ένα απλό συναγερμό μέχρι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας με κάμερες καθώς τα συστήματα μας ενσωματώνουν όλες τις νέες τεχνολογίες, καλύπτοντας κάθε είδους τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές.

Η ποιότητα των παρεχόμενων Υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας, σας διασφαλίζει την αξιοπιστία στην ασφάλεια της περιουσία σας με εγγυημένο αποτέλεσμα.
  • Εγγύηση και πιστοποίηση λειτουργίας των προιόντων Ασφαλείας
  • Άμεση και ευέλικτη υποστήριξη
  • Διαρκής εκπαίδευση στις Υπηρεσίες προιόντων Ασφαλείας
  • Συνεχής αναζήτηση για τις τελευταίες τάσεις – ανάγκες της αγοράς
Το έμπειρο προσωπικό της DWWC GROUP είναι σε θέση να μελετήσει, να σχεδιάσει και να φέρει εις πέρας απαιτητικά έργα με υψηλές προδιαγραφές και προηγμένα τεχνολογικά μέσα.

Οι πολύχρονες συνεργασίες μας στηρίζονται σε σχέσεις εμπιστοσύνης και ανταποδοτικότητας οι οποίες αξιολογούνται καθημερινά από τις Υπηρεσίες που παρέχει το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας.